Over ons

Over AllStar Group;

Flexibel inzetbaar, ook tijdens piekdagen.

All Star is sterk in het flexibel inzetten van haar personeel bij u op locatie. Dit doen wij 7 dagen per week, 24 uur per dag. Het voor korte periodes organiseren en regelen van grote groepen personeel, om acties te draaien en te assisteren bij topdrukte, is één van de specialiteiten van ons bedrijf. Daarbij bent u verzekerd van een efficiënte en innovatieve werkwijze.

De sectoren waarin All Star Group actief in is:

- Tuinbouw
- Productie
- Pluimvee
- Landbouw
- Logistiek
- Voeding Sector
- Sierteelt
- Bloembollen
- Commerciële vastgoed

Hoe dan ook: bij All Star zit je goed. Je mag ons namelijk specialist noemen in deze functies. Dat betekent voor jou dat je een ruime keuze hebt uit onder andere banen als orderpikker, productiemedewerker, tomaten plukker, dievendraaier, paprika snijder, machine operator en heftruckchauffeur.

Wij zijn bekend in de regio en hebben goede contacten met veel verschillende werkgevers. Zo vinden we altijd de baan die bij jou past.

Onze medewerkers kijken goed naar jouw werkervaring, capaciteiten, persoonlijkheid en kennisniveau.

In een persoonlijk gesprek komen al deze zaken aan bod.
We bezoeken het bedrijf waar je eventueel komt te werken om de sfeer te proeven en alles over de openstaande functie te weten te komen. Indien je het inschrijfformulier invult, nemen wij snel contact met je op voor een afspraak. ​

logo yazisiz